Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 10 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
0
Hållbar och sammanhängande mobilitet
Ta reda på mer

Innovation Skåne arbetar för en sammanhängande och hållbar mobilitet i Greater Copenhagen, för reducerade utsläppsnivåer och för en bättre folkhälsa genom aktiva förflyttningar.

Att lösa dessa utmaningar är inte något en enskild part gör på egen hand – vi är mer beroende av samarbete och partnerskap än någonsin tidigare. Därför bjuder Innovation Skåne in till medverkan i vårt gränsöverskridande nätverk. Bestående av aktörer på båda sidor Öresund, från offentlig och privat sektor till akademi, alla med det gemensamma intresset att bidra till en region som siktar på att bli världsledande inom hållbar mobilitet.

Vill du vara med eller vill veta mer om hur vi arbetar? Kontakta oss här. Tillsammans definierar vi såväl behov som möjlig lösning. Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

    Nyheter och omvärldsbevakningEvents, seminarier och nätverksträffarSamverkan och framtida samarbeteRådgivning för startups och etablerade företagProjektAnnat

    FÖR MER INFORMATION, HÖR AV DIG TILL: 

    Anna Wilkens

    Innovationsledare, Kommunikation
    0729 752 620