Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 9 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
0
Hållbar och sammanhängande mobilitet
Ta reda på mer

Innovation Skåne arbetar för en sammanhängande och hållbar mobilitet i Greater Copenhagen, för reducerade utsläppsnivåer och för en bättre folkhälsa genom aktiva förflyttningar.

Men att lösa dessa utmaningar är inte något en enskild part gör på egen hand, vi är mer beroende av samarbete och partnerskap än någonsin tidigare. Därför bjuder Innovation Skåne in till medverkan i vårt gränsöverskridande nätverk, bestående av aktörer på båda sidor Öresund, från både offentlig och privat sektor samt akademi men alla med det gemensamma intresset att bidra till en region som siktar på att bli världsledande inom hållbar mobilitet.

Vill du vara med eller vill veta mer om hur vi arbetar? Kontakta oss här. Tillsammans definierar vi såväl behov som möjlig lösning. Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

  Nyheter och omvärldsbevakningEvents, seminarier och nätverksträffarSamverkan och framtida samarbeteRådgivning för startups och etablerade företagProjektAnnat

  Innovation Skåne driver, tillsammans med Gate 21 och Region Huvudstaden, samarbetsforumet Mobility Forum. Det är här privata företag, offentliga myndigheter och andra aktörer inom mobilitet kan samlas för att dela praktisk kunskap och erfarenheter kring mobilitet. Syftet är att skapa förutsättningar för nya samarbeten och att stärka möjligheten för goda affärsidéer och mobilitetslösningar att växa.

  Mobility Forum är en LinkedIn-grupp som är öppen för alla aktörer och har geografisk utgångspunkt i Greater Copenhagen. Du är välkommen att gå med – tillsammans arbetar vi för att skapa hållbar och sammanhängande rörlighet för alla invånare i Greater Copenhagen. 

  FÖR MER INFORMATION, HÖR AV DIG TILL: 

  Malin Larsson

  Innovationsledare, Mobilitet
  0702 107 858